De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zuidoostbeemster Tuinhoek is € 5,159/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zuidoostbeemster Tuinhoek
3.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Zuidoostbeemster Tuinhoek is
23%
De huizenprijzen in Zuidoostbeemster Tuinhoek zijn het afgelopen jaar gestegen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zuidoostbeemster Tuinhoek.

Als je een huis koopt in Zuidoostbeemster Tuinhoek zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,159 per vierkante meter. Hiermee doet Zuidoostbeemster Tuinhoek het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Beemster. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 4,229 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zuidoostbeemster Tuinhoek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zuidoostbeemster Tuinhoek in Zuidoostbeemster?

Een huis kopen in Zuidoostbeemster Tuinhoek is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zuidoostbeemster Tuinhoek in Zuidoostbeemster.

In de wijk Zuidoostbeemster Tuinhoek in Zuidoostbeemster is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,119 inwoners per vierkante kilometer en 1,195 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Zuidoostbeemster Tuinhoek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 525 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zuidoostbeemster on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.