De gemiddelde vierkantemeterprijs in Ginneken is € 5,095/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Ginneken
1.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Ginneken is
21%
De woningwaardes in Ginneken zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Ginneken.

Als bezitter van een huis in Ginneken zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,095 per vierkante meter. Hiermee doet Ginneken het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Breda. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Ginneken voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Ginneken in Breda?

Een huis kopen in Ginneken is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ginneken in Breda.

In de wijk Ginneken in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,151 bewoners per vierkante kilometer en 2,395 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Ginneken zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 845 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.