De gemiddelde vierkantemeterprijs in Mastbos is € 5,820/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Mastbos
-0.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Mastbos is
19%
De woningprijzen in Mastbos zijn het afgelopen jaar toegenomen met
27.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Mastbos.

Als bezitter van een huis in Mastbos zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 27.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,820 per vierkante meter. Hiermee doet Mastbos het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Breda. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Mastbos voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Mastbos in Breda?

Een huis kopen in Mastbos is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Mastbos in Breda.

In de wijk Mastbos in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 48 bewoners per vierkante kilometer en 215 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Mastbos zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 70 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.