De gemiddelde prijs per vierkante meter in Overakker is € 3,977/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Overakker
3.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Overakker is
31%
De woningwaardes in Overakker zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Overakker.

Als je woningbezitter wordt in Overakker zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,977 per vierkante meter. Hiermee doet Overakker het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Breda. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Overakker achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Overakker in Breda?

Een huis kopen in Overakker is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Overakker in Breda.

In de buurt Overakker in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,452 bewoners per vierkante kilometer en 1,545 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Overakker zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 445 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.