De gemiddelde vierkantemeterprijs in Waterdonken is € 3,854/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Waterdonken
1.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Waterdonken is
40%
De huizenprijzen in Waterdonken zijn het afgelopen jaar gestegen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Waterdonken.

Als je investeert in een huis in Waterdonken zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,854 per vierkante meter. Hiermee doet Waterdonken het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Breda. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Waterdonken voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Waterdonken in Breda?

Een huis kopen in Waterdonken is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Waterdonken in Breda.

In de wijk Waterdonken in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,579 mensen per vierkante kilometer en 505 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Waterdonken zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 265 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 29% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 4% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.