De gemiddelde prijs per vierkante meter in Brunssum-Oost is € 2,097/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Brunssum-Oost
2.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Brunssum-Oost is
23%
De woningprijzen in Brunssum-Oost zijn het afgelopen jaar toegenomen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Brunssum-Oost.

Als je woningbezitter wordt in Brunssum-Oost zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,097 per vierkante meter. Hiermee doet Brunssum-Oost het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Brunssum. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 2,151 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Brunssum-Oost voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Brunssum-Oost in Brunssum?

Een huis kopen in Brunssum-Oost is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Brunssum-Oost in Brunssum.

In de buurt Brunssum-Oost in Brunssum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 733 bewoners per vierkante kilometer en 1,925 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Brunssum-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 635 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Brunssum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.