De gemiddelde vierkantemeterprijs in Dalfsen Centrum is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Dalfsen Centrum
-5.0%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Dalfsen Centrum is
43%
De waarde van huizen in Dalfsen Centrum zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Dalfsen Centrum.

Als bezitter van een huis in Dalfsen Centrum zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Dalfsen Centrum het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Dalfsen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 14.0% tot € 3,844 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Dalfsen Centrum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Dalfsen Centrum in Dalfsen?

Een huis kopen in Dalfsen Centrum is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dalfsen Centrum in Dalfsen.

In de wijk Dalfsen Centrum in Dalfsen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,931 bewoners per vierkante kilometer en 505 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Dalfsen Centrum zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 95 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dalfsen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.