De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nieuwleusen Noord is € 3,381/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nieuwleusen Noord
1.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Nieuwleusen Noord is
30%
De woningwaardes in Nieuwleusen Noord zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Nieuwleusen Noord.

Als bezitter van een huis in Nieuwleusen Noord zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,381 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuwleusen Noord het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Dalfsen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 14.0% tot € 3,838 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nieuwleusen Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nieuwleusen Noord in Nieuwleusen?

Een huis kopen in Nieuwleusen Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuwleusen Noord in Nieuwleusen.

In de wijk Nieuwleusen Noord in Nieuwleusen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,496 bewoners per vierkante kilometer en 920 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Nieuwleusen Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 270 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwleusen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.