De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen De Meele is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen De Meele
6.1%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Verspreide huizen De Meele is
18%
De woningwaardes in Verspreide huizen De Meele zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen De Meele.

Met een woning in Verspreide huizen De Meele zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen De Meele het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Dalfsen. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 14.0% tot € 3,838 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen De Meele achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen De Meele in Nieuwleusen?

Een huis kopen in Verspreide huizen De Meele is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen De Meele in Nieuwleusen.

In de buurt Verspreide huizen De Meele in Nieuwleusen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 88 inwoners per vierkante kilometer en 215 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen De Meele zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 100 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwleusen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.