De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Graafschap is € 3,629/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Graafschap
5.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Graafschap is
46%
De woningwaardes in De Graafschap zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Graafschap.

Als je woningbezitter wordt in De Graafschap zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,629 per vierkante meter. Hiermee doet De Graafschap het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Dronten. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,300 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Graafschap voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Graafschap in Biddinghuizen?

Een huis kopen in De Graafschap is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Graafschap in Biddinghuizen.

In de buurt De Graafschap in Biddinghuizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 514 bewoners per vierkante kilometer en 90 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in De Graafschap zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 29% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 4% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Biddinghuizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.