De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oud-Biddinghuizen is € 2,708/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Oud-Biddinghuizen
12.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Oud-Biddinghuizen is
29%
De waarde van woningen in Oud-Biddinghuizen zijn het afgelopen jaar opgelopen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Oud-Biddinghuizen.

Als je woningbezitter wordt in Oud-Biddinghuizen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,708 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Biddinghuizen het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Dronten. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oud-Biddinghuizen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oud-Biddinghuizen in Biddinghuizen?

Een huis kopen in Oud-Biddinghuizen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Biddinghuizen in Biddinghuizen.

In de buurt Oud-Biddinghuizen in Biddinghuizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,317 bewoners per vierkante kilometer en 750 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Oud-Biddinghuizen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 260 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Biddinghuizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.