De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Baan is € 2,697/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Baan
7.0%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in De Baan is
25%
De woningprijzen in De Baan zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Baan.

Als woningbezitter in De Baan zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,697 per vierkante meter. Hiermee doet De Baan het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Dronten. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Baan gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Baan in Biddinghuizen?

Een huis kopen in De Baan is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Baan in Biddinghuizen.

In de buurt De Baan in Biddinghuizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,035 mensen per vierkante kilometer en 670 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Baan zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Biddinghuizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.