De gemiddelde prijs per vierkante meter in Maandereng is € 3,446/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Maandereng
4.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Maandereng is
26%
De woningwaardes in Maandereng zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Maandereng.

Als woningbezitter in Maandereng zit je prima. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,446 per vierkante meter. Hiermee doet Maandereng het net zo goed dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Ede. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,963 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Maandereng gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Maandereng in Ede?

Een huis kopen in Maandereng is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Maandereng in Ede.

In de buurt Maandereng in Ede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,483 mensen per vierkante kilometer en 2,860 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Maandereng zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.