De gemiddelde prijs per vierkante meter in Stadsveld-Noord-Bruggert is € 2,672/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Stadsveld-Noord-Bruggert
2.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Stadsveld-Noord-Bruggert is
25%
De huizenprijzen in Stadsveld-Noord-Bruggert zijn het afgelopen jaar gestegen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Stadsveld-Noord-Bruggert.

Als woningbezitter in Stadsveld-Noord-Bruggert zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,672 per vierkante meter. Hiermee doet Stadsveld-Noord-Bruggert het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Enschede. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,928 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Stadsveld-Noord-Bruggert achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Stadsveld-Noord-Bruggert in Enschede?

Een huis kopen in Stadsveld-Noord-Bruggert is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stadsveld-Noord-Bruggert in Enschede.

In de buurt Stadsveld-Noord-Bruggert in Enschede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,246 mensen per vierkante kilometer en 790 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Stadsveld-Noord-Bruggert zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 270 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Enschede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.