De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vierhoven is € 4,825/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vierhoven
3.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Vierhoven is
34%
De waarde van huizen in Vierhoven zijn het afgelopen jaar opgelopen met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vierhoven.

Als je een huis koopt in Vierhoven zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,825 per vierkante meter. Hiermee doet Vierhoven het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Gooise Meren. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 5,256 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vierhoven voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vierhoven in Naarden?

Een huis kopen in Vierhoven is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vierhoven in Naarden.

In de wijk Vierhoven in Naarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,349 inwoners per vierkante kilometer en 465 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vierhoven zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.