De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vogelenwijk is € 5,095/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Vogelenwijk
5.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Vogelenwijk is
29%
De prijzen van woningen in Vogelenwijk zijn het afgelopen jaar gezakt met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Vogelenwijk.

Als woningbezitter in Vogelenwijk zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning zakte het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,095 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelenwijk het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Haarlem. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 5,656 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vogelenwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vogelenwijk in Haarlem?

Een huis kopen in Vogelenwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelenwijk in Haarlem.

In de buurt Vogelenwijk in Haarlem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,716 mensen per vierkante kilometer en 2,145 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Vogelenwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 935 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haarlem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.