De gemiddelde vierkantemeterprijs in Waarder- en Veerpolder is € 6,342/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Waarder- en Veerpolder
5.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Waarder- en Veerpolder is
29%
De woningwaardes in Waarder- en Veerpolder zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Waarder- en Veerpolder.

Als je investeert in een huis in Waarder- en Veerpolder zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,342 per vierkante meter. Hiermee doet Waarder- en Veerpolder het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Haarlem. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 5,629 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Waarder- en Veerpolder voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Waarder- en Veerpolder in Haarlem?

Een huis kopen in Waarder- en Veerpolder is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Waarder- en Veerpolder in Haarlem.

In de wijk Waarder- en Veerpolder in Haarlem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 449 mensen per vierkante kilometer en 810 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Waarder- en Veerpolder zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 280 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haarlem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.