De lokale huizenprijzen in Oosterzij.

Met een woning in Oosterzij zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,730 per vierkante meter. Hiermee doet Oosterzij het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Heiloo. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 4,363 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oosterzij voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Oosterzij in Heiloo?

Een huis kopen in Oosterzij is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oosterzij in Heiloo.

In de buurt Oosterzij in Heiloo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,488 inwoners per vierkante kilometer en 995 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Oosterzij zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 355 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heiloo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.