De lokale huizenprijzen in Oud Zuid.

Als je een huis koopt in Oud Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs daalde het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,149 per vierkante meter. Hiermee doet Oud Zuid het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Heiloo. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 4,363 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oud Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Oud Zuid in Heiloo?

Een huis kopen in Oud Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud Zuid in Heiloo.

In de wijk Oud Zuid in Heiloo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,750 inwoners per vierkante kilometer en 900 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Oud Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 340 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heiloo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.