De lokale huizenprijzen in Willibrord.

Als je een huis koopt in Willibrord zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 31.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,286 per vierkante meter. Hiermee doet Willibrord het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Heiloo. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 4,363 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Willibrord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Willibrord in Heiloo?

Een huis kopen in Willibrord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Willibrord in Heiloo.

In de wijk Willibrord in Heiloo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,036 inwoners per vierkante kilometer en 245 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Willibrord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 2% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heiloo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.