De gemiddelde prijs per vierkante meter in Dichters- en Schrijversbuurt is € 2,866/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Dichters- en Schrijversbuurt
0.8%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Dichters- en Schrijversbuurt is
32%
De woningwaardes in Dichters- en Schrijversbuurt zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Dichters- en Schrijversbuurt.

Met een woning in Dichters- en Schrijversbuurt zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,866 per vierkante meter. Hiermee doet Dichters- en Schrijversbuurt het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hellevoetsluis. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dichters- en Schrijversbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Dichters- en Schrijversbuurt in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Dichters- en Schrijversbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dichters- en Schrijversbuurt in Hellevoetsluis.

In de buurt Dichters- en Schrijversbuurt in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,657 inwoners per vierkante kilometer en 850 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Dichters- en Schrijversbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 265 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.