De gemiddelde prijs per vierkante meter in Stepekolk is € 3,672/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Stepekolk
2.9%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Stepekolk is
30%
De woningwaardes in Stepekolk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Stepekolk.

Als je woningbezitter wordt in Stepekolk zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,672 per vierkante meter. Hiermee doet Stepekolk het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Helmond. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Stepekolk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Stepekolk in Helmond?

Een huis kopen in Stepekolk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stepekolk in Helmond.

In de buurt Stepekolk in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,184 bewoners per vierkante kilometer en 1,045 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Stepekolk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 620 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 27% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.