De gemiddelde prijs per vierkante meter in Tuindorp 't Lansink is € 3,401/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Tuindorp 't Lansink
0.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Tuindorp 't Lansink is
23%
De prijzen van woningen in Tuindorp 't Lansink zijn het afgelopen jaar gegroeid met
20.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Tuindorp 't Lansink.

Als je woningbezitter wordt in Tuindorp 't Lansink zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 20.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,401 per vierkante meter. Hiermee doet Tuindorp 't Lansink het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Hengelo. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Tuindorp 't Lansink voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Tuindorp 't Lansink in Hengelo?

Een huis kopen in Tuindorp 't Lansink is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tuindorp 't Lansink in Hengelo.

In de buurt Tuindorp 't Lansink in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,268 bewoners per vierkante kilometer en 950 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Tuindorp 't Lansink zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.