De gemiddelde prijs per vierkante meter in Boomberg is € 5,253/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Boomberg
0.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Boomberg is
28%
De woningprijzen in Boomberg zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Boomberg.

Met een woning in Boomberg zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam af het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,253 per vierkante meter. Hiermee doet Boomberg het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hilversum. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Boomberg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Boomberg in Hilversum?

Een huis kopen in Boomberg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Boomberg in Hilversum.

In de buurt Boomberg in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,351 inwoners per vierkante kilometer en 1,355 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Boomberg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 410 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.