De gemiddelde vierkantemeterprijs in Raadhuiskwartier is € 5,654/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Raadhuiskwartier
5.0%
Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Raadhuiskwartier is
20%
De woningwaardes in Raadhuiskwartier zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Raadhuiskwartier.

Als je investeert in een huis in Raadhuiskwartier zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,654 per vierkante meter. Hiermee doet Raadhuiskwartier het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hilversum. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Raadhuiskwartier voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Raadhuiskwartier in Hilversum?

Een huis kopen in Raadhuiskwartier is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Raadhuiskwartier in Hilversum.

In de wijk Raadhuiskwartier in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,660 mensen per vierkante kilometer en 655 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Raadhuiskwartier zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 290 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 20% tussen de 25 tot 45 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.