De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bloemenkwartier Zuid is € 5,158/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bloemenkwartier Zuid
2.8%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Bloemenkwartier Zuid is
23%
De woningwaardes in Bloemenkwartier Zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bloemenkwartier Zuid.

Als je een huis koopt in Bloemenkwartier Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,158 per vierkante meter. Hiermee doet Bloemenkwartier Zuid het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hilversum. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,869 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bloemenkwartier Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bloemenkwartier Zuid in Hilversum?

Een huis kopen in Bloemenkwartier Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bloemenkwartier Zuid in Hilversum.

In de wijk Bloemenkwartier Zuid in Hilversum is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,840 inwoners per vierkante kilometer en 2,205 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bloemenkwartier Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 730 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.