De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kattouw is € 2,550/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kattouw
3.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kattouw is
28%
De woningprijzen in Kattouw zijn het afgelopen jaar toegenomen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Kattouw.

Als je woningbezitter wordt in Kattouw zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,550 per vierkante meter. Hiermee doet Kattouw het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hoogeveen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,764 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kattouw achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kattouw in Hoogeveen?

Een huis kopen in Kattouw is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kattouw in Hoogeveen.

In de buurt Kattouw in Hoogeveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,432 bewoners per vierkante kilometer en 505 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kattouw zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoogeveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.