De gemiddelde prijs per vierkante meter in Huizermaat Zuid is € 4,300/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Huizermaat Zuid
1.8%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Huizermaat Zuid is
33%
De woningwaardes in Huizermaat Zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Huizermaat Zuid.

Als je woningbezitter wordt in Huizermaat Zuid zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,300 per vierkante meter. Hiermee doet Huizermaat Zuid het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Huizen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Huizermaat Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Huizermaat Zuid in Huizen?

Een huis kopen in Huizermaat Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Huizermaat Zuid in Huizen.

In de buurt Huizermaat Zuid in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,491 bewoners per vierkante kilometer en 1,330 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Huizermaat Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 340 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.