De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bovenmaat West is € 4,521/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bovenmaat West
1.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bovenmaat West is
34%
De woningprijzen in Bovenmaat West zijn het afgelopen jaar toegenomen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bovenmaat West.

Als je woningbezitter wordt in Bovenmaat West zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,521 per vierkante meter. Hiermee doet Bovenmaat West het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Huizen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bovenmaat West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bovenmaat West in Huizen?

Een huis kopen in Bovenmaat West is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bovenmaat West in Huizen.

In de buurt Bovenmaat West in Huizen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,252 bewoners per vierkante kilometer en 790 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bovenmaat West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 185 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.