De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Heuvel zuid is € 3,623/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Heuvel zuid
2.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Heuvel zuid is
35%
De woningprijzen in De Heuvel zuid zijn het afgelopen jaar toegenomen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Heuvel zuid.

Als woningbezitter in De Heuvel zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,623 per vierkante meter. Hiermee doet De Heuvel zuid het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Heuvel zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Heuvel zuid in Leidschendam?

Een huis kopen in De Heuvel zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Heuvel zuid in Leidschendam.

In de buurt De Heuvel zuid in Leidschendam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,689 mensen per vierkante kilometer en 675 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Heuvel zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 140 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.