De gemiddelde prijs per vierkante meter in Park Veursehout is € 4,852/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Park Veursehout
-1.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Park Veursehout is
38%
De huizenprijzen in Park Veursehout zijn het afgelopen jaar gestegen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Park Veursehout.

Met een woning in Park Veursehout zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,852 per vierkante meter. Hiermee doet Park Veursehout het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,402 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Park Veursehout voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Park Veursehout in Leidschendam?

Een huis kopen in Park Veursehout is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Park Veursehout in Leidschendam.

In de buurt Park Veursehout in Leidschendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,369 inwoners per vierkante kilometer en 680 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Park Veursehout zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 175 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.