De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Zijde is € 4,069/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Zijde
1.8%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in De Zijde is
25%
De woningwaardes in De Zijde zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Zijde.

Als woningbezitter in De Zijde zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde nam af het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,069 per vierkante meter. Hiermee doet De Zijde het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Zijde achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Zijde in Leidschendam?

Een huis kopen in De Zijde is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Zijde in Leidschendam.

In de buurt De Zijde in Leidschendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,090 mensen per vierkante kilometer en 605 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Zijde zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 240 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.