De lokale huizenprijzen in Duivenvoorde.

Met een woning in Duivenvoorde zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,991 per vierkante meter. Hiermee doet Duivenvoorde het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,392 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Duivenvoorde gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Duivenvoorde in Leidschendam?

Een huis kopen in Duivenvoorde is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Duivenvoorde in Leidschendam.

In de buurt Duivenvoorde in Leidschendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,419 inwoners per vierkante kilometer en 1,140 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Duivenvoorde zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 240 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.