De lokale huizenmarkt in Prinsenhof hoog.

Als je woningbezitter wordt in Prinsenhof hoog zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,416 per vierkante meter. Hiermee doet Prinsenhof hoog het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,392 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Prinsenhof hoog gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Ontdek de Walter Aankoopservice in Leidschendam! Onze data-analisten kennen de exacte waarde van elke woning en weten precies hoeveel je moet bieden. Walter begeleidt je bij elke stap in het aankoopproces, zodat je jouw droomhuis in Leidschendam zonder zorgen kunt kopen. Laat je verrassen door onze datagedreven aanpak en ervaar het gemak van Walter's expertise. Kies voor zekerheid en succes met de Walter Aankoopservice in Leidschendam.

Wonen in Prinsenhof hoog in Leidschendam.

In de buurt Prinsenhof hoog in Leidschendam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,486 bewoners per vierkante kilometer en 2,260 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Prinsenhof hoog zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 810 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.