De gemiddelde prijs per vierkante meter in Leidschendam - Zuid De Tol / 't Hert is € 3,842/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Leidschendam - Zuid De Tol / 't Hert
0.8%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Leidschendam - Zuid De Tol / 't Hert is
23%
De waarde van woningen in Leidschendam - Zuid De Tol / 't Hert zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Leidschendam - Zuid De Tol / 't Hert.

Met een woning in Leidschendam - Zuid De Tol / 't Hert zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning nam af het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,842 per vierkante meter. Hiermee doet Leidschendam - Zuid De Tol / 't Hert het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Leidschendam - Zuid De Tol / 't Hert achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Leidschendam - Zuid De Tol / 't Hert in Leidschendam?

Een huis kopen in Leidschendam - Zuid De Tol / 't Hert is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Leidschendam - Zuid De Tol / 't Hert in Leidschendam.

In de buurt Leidschendam - Zuid De Tol / 't Hert in Leidschendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,864 inwoners per vierkante kilometer en 965 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Leidschendam - Zuid De Tol / 't Hert zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 350 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.