De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kapelpolder is € 3,438/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Kapelpolder
-6.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kapelpolder is
23%
De woningprijzen in Kapelpolder zijn het afgelopen jaar gezakt met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kapelpolder.

Met een woning in Kapelpolder zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,438 per vierkante meter. Hiermee doet Kapelpolder het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Maassluis. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,365 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kapelpolder achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kapelpolder in Maassluis?

Een huis kopen in Kapelpolder is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kapelpolder in Maassluis.

In de buurt Kapelpolder in Maassluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,153 inwoners per vierkante kilometer en 545 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kapelpolder zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 200 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.