De gemiddelde vierkantemeterprijs in Biesland is € 4,222/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Biesland
9.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Biesland is
22%
De woningwaardes in Biesland zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Biesland.

Als je investeert in een huis in Biesland zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,222 per vierkante meter. Hiermee doet Biesland het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Maastricht. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Biesland achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Biesland in Maastricht?

Een huis kopen in Biesland is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Biesland in Maastricht.

In de wijk Biesland in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,160 mensen per vierkante kilometer en 970 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Biesland zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 210 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 21% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.