De gemiddelde vierkantemeterprijs in Heer is € 2,951/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Heer
4.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Heer is
25%
De woningprijzen in Heer zijn het afgelopen jaar toegenomen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Heer.

Als bezitter van een huis in Heer zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,951 per vierkante meter. Hiermee doet Heer het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Maastricht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Heer achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Heer in Maastricht?

Een huis kopen in Heer is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heer in Maastricht.

In de wijk Heer in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,474 bewoners per vierkante kilometer en 3,910 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Heer zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 975 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.