De gemiddelde prijs per vierkante meter in Goffert is € 4,356/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Goffert
12.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Goffert is
29%
De prijzen van woningen in Goffert zijn het afgelopen jaar gegroeid met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Goffert.

Als je woningbezitter wordt in Goffert zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,356 per vierkante meter. Hiermee doet Goffert het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Nijmegen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Goffert achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Goffert in Nijmegen?

Een huis kopen in Goffert is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Goffert in Nijmegen.

In de buurt Goffert in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 681 bewoners per vierkante kilometer en 1,145 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Goffert zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 235 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.