De gemiddelde vierkantemeterprijs in Haven- en industrieterrein is € 5,146/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Haven- en industrieterrein
8.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Haven- en industrieterrein is
47%
De woningwaardes in Haven- en industrieterrein zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
19.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Haven- en industrieterrein.

Als je investeert in een huis in Haven- en industrieterrein zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 19.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,146 per vierkante meter. Hiermee doet Haven- en industrieterrein het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Nijmegen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Haven- en industrieterrein voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Haven- en industrieterrein in Nijmegen?

Een huis kopen in Haven- en industrieterrein is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Haven- en industrieterrein in Nijmegen.

In de wijk Haven- en industrieterrein in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 189 mensen per vierkante kilometer en 230 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Haven- en industrieterrein zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.