De gemiddelde prijs per vierkante meter in Meijhorst is € 2,626/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Meijhorst
4.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Meijhorst is
25%
De woningwaardes in Meijhorst zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Meijhorst.

Als woningbezitter in Meijhorst zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,626 per vierkante meter. Hiermee doet Meijhorst het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Nijmegen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Meijhorst achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Meijhorst in Nijmegen?

Een huis kopen in Meijhorst is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Meijhorst in Nijmegen.

In de buurt Meijhorst in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,023 mensen per vierkante kilometer en 1,680 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Meijhorst zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 540 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.