De gemiddelde prijs per vierkante meter in Winschoten-Noord is € 1,907/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Winschoten-Noord
3.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Winschoten-Noord is
21%
De woningprijzen in Winschoten-Noord zijn het afgelopen jaar gezakt met
-6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Winschoten-Noord.

Met een woning in Winschoten-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -6.0% tot een gemiddelde prijs van € 1,907 per vierkante meter. Hiermee doet Winschoten-Noord het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Oldambt. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,260 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Winschoten-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Winschoten-Noord in Winschoten?

Een huis kopen in Winschoten-Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Winschoten-Noord in Winschoten.

In de buurt Winschoten-Noord in Winschoten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,569 inwoners per vierkante kilometer en 1,310 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Winschoten-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 580 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Winschoten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.