De gemiddelde prijs per vierkante meter in Winschoten-industriegebied is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Winschoten-industriegebied is
28%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Winschoten-industriegebied.

Als je woningbezitter wordt in Winschoten-industriegebied zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Winschoten-industriegebied het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Oldambt. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,243 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Winschoten-industriegebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Winschoten-industriegebied in Winschoten?

Een huis kopen in Winschoten-industriegebied is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Winschoten-industriegebied in Winschoten.

In de buurt Winschoten-industriegebied in Winschoten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 102 bewoners per vierkante kilometer en 175 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Winschoten-industriegebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Winschoten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.