De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Winschoten.

Met een woning in Verspreide huizen Winschoten zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning nam af het afgelopen jaar met -14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,015 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Winschoten het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Oldambt. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,266 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Winschoten achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Winschoten in Winschoten?

Een huis kopen in Verspreide huizen Winschoten is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Winschoten in Winschoten.

In de buurt Verspreide huizen Winschoten in Winschoten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 60 inwoners per vierkante kilometer en 190 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Winschoten zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Winschoten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.