De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kroeven-Noordoost is € 2,863/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kroeven-Noordoost
3.2%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Kroeven-Noordoost is
37%
De woningprijzen in Kroeven-Noordoost zijn het afgelopen jaar toegenomen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kroeven-Noordoost.

Als je een huis koopt in Kroeven-Noordoost zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,863 per vierkante meter. Hiermee doet Kroeven-Noordoost het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Roosendaal. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kroeven-Noordoost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kroeven-Noordoost in Roosendaal?

Een huis kopen in Kroeven-Noordoost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kroeven-Noordoost in Roosendaal.

In de wijk Kroeven-Noordoost in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,528 inwoners per vierkante kilometer en 625 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kroeven-Noordoost zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.