De gemiddelde prijs per vierkante meter in Minnebeek-Watermolen is € 2,962/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Minnebeek-Watermolen
4.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Minnebeek-Watermolen is
26%
De woningprijzen in Minnebeek-Watermolen zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Minnebeek-Watermolen.

Als je woningbezitter wordt in Minnebeek-Watermolen zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,962 per vierkante meter. Hiermee doet Minnebeek-Watermolen het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Roosendaal. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Minnebeek-Watermolen gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Minnebeek-Watermolen in Roosendaal?

Een huis kopen in Minnebeek-Watermolen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Minnebeek-Watermolen in Roosendaal.

In de buurt Minnebeek-Watermolen in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,429 bewoners per vierkante kilometer en 1,370 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Minnebeek-Watermolen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 490 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.