De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vijfhuizenberg is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Vijfhuizenberg is
17%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Vijfhuizenberg.

Als woningbezitter in Vijfhuizenberg zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Vijfhuizenberg het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Roosendaal. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vijfhuizenberg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vijfhuizenberg in Roosendaal?

Een huis kopen in Vijfhuizenberg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vijfhuizenberg in Roosendaal.

In de buurt Vijfhuizenberg in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 746 mensen per vierkante kilometer en 85 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Vijfhuizenberg zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.