De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kroeven-Noordwest is € 3,154/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kroeven-Noordwest
3.6%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Kroeven-Noordwest is
31%
De huizenprijzen in Kroeven-Noordwest zijn het afgelopen jaar gestegen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kroeven-Noordwest.

Als woningbezitter in Kroeven-Noordwest zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,154 per vierkante meter. Hiermee doet Kroeven-Noordwest het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Roosendaal. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,032 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kroeven-Noordwest voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kroeven-Noordwest in Roosendaal?

Een huis kopen in Kroeven-Noordwest is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kroeven-Noordwest in Roosendaal.

In de buurt Kroeven-Noordwest in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,375 mensen per vierkante kilometer en 465 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kroeven-Noordwest zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.