De gemiddelde vierkantemeterprijs in Tolberg-Oost is € 3,250/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Tolberg-Oost
5.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Tolberg-Oost is
25%
De huizenprijzen in Tolberg-Oost zijn het afgelopen jaar gestegen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Tolberg-Oost.

Als je investeert in een huis in Tolberg-Oost zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,250 per vierkante meter. Hiermee doet Tolberg-Oost het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Roosendaal. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Tolberg-Oost voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Tolberg-Oost in Roosendaal?

Een huis kopen in Tolberg-Oost is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tolberg-Oost in Roosendaal.

In de wijk Tolberg-Oost in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,603 mensen per vierkante kilometer en 1,180 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Tolberg-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 510 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.