De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kralingseveer is € 3,366/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kralingseveer
1.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kralingseveer is
28%
De woningwaardes in Kralingseveer zijn het afgelopen jaar gezakt met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kralingseveer.

Met een woning in Kralingseveer zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde zakte het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,366 per vierkante meter. Hiermee doet Kralingseveer het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Rotterdam. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,139 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kralingseveer achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kralingseveer in Capelle aan den IJssel?

Een huis kopen in Kralingseveer is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kralingseveer in Capelle aan den IJssel.

In de buurt Kralingseveer in Capelle aan den IJssel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,194 inwoners per vierkante kilometer en 755 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kralingseveer zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 260 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Capelle aan den IJssel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.